Natalia Pivkina

Dette bilde er av Natalia Pivkina. Hun ble født i Krasnoyarsk en by midt i Sibir. Hun har reist mye rundt i Europa før hun bestemte seg for å flytte til Norge. Her har hun fått muligheten til å la seg inspirere av nordiske omgivelser. Du kan lese mer på hennes profil.

kr99.00kr350.00

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
SKU9663370209 Kategori
Se profil: Natalia Pivkina

Informasjon

Du kan abonnere på dette bilde gjennom vårt abonnement eller legge inn bestilling på originalverket. Litt lenger ned kan du fylle ut vårt skjema for kontroll på tilgjengelighet.

 

Abonnement i korte trekk

Du kan velge bilder fra hele utvalget. Du kan bytte mellom alle tilgjengelige bilder når du ønsker uten tillegg i abonnementet. Frakt kommer utenom.

Det forutsettes at bilde du ønsker å bytte til er tilgjengelig.

 

Kjøp i korte trekk

Vi formidler bildene på vegne av våre kunstnere og holder en oversikt over bilder som fortsatt er tilgjengelige for kjøp. Legg inn en henvendelse så gir vi deg en tilbakemelding på tilgjengeligheten til dette bilde.

1 Step 1
Kjøp av original eller reproduksjon?Det er ikke alltid at originalen fortsatt er tilgjengelig, men en nesten identisk reproduksjon kan kanskje være et alternativ? Det er kunstneren som setter prisene på alt vi formidler.Forespørselen blir sendt til kunstner samme dag. Vi regner 2-3 dager i svartid fra kunstnere.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Vekt I/A
Dimensjoner I/A

Tilgjengelige størrelser - Abonnement

Dette bilde er tilgjengelig i disse størrelsene:
StørrelseFormat i cm
Lite35x60
Standard95x60
Stor140x80
Premium160x95
Ønsker du bilde i egendefinert størrelse er det også mulig.
Kontakt kundeservice for behandling av forespørsel.