Jan Terje Rafdal

Dette bilde er av Jan Terje Rafdal. Han er en billedkunstner fra Etne. Jan Terje har gjort seg bemerket som kunstner gjennom hans spesielle fjellbilder av etnefjellene og hans nærområde.

Abonnement per måned

kr99.00kr350.00

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
SKU9663370436 Kategori Tag
Se profil: Jan Terje Rafdal

Informasjon

Du kan abonnere på dette bilde gjennom vårt abonnement eller legge inn bestilling på originalverket. Litt lenger ned kan du fylle ut vårt skjema for kontroll på tilgjengelighet.

 

Abonnement i korte trekk

Du kan velge bilder fra hele utvalget. Du kan bytte mellom alle tilgjengelige bilder når du ønsker uten tillegg i abonnementet. Frakt kommer utenom.

Det forutsettes at bilde du ønsker å bytte til er tilgjengelig.

 

Kjøp i korte trekk

Vi formidler bildene på vegne av våre kunstnere og holder en oversikt over bilder som fortsatt er tilgjengelige for kjøp. Legg inn en henvendelse så gir vi deg en tilbakemelding på tilgjengeligheten til dette bilde.

1 Step 1
Kjøp av original eller reproduksjon?Det er ikke alltid at originalen fortsatt er tilgjengelig, men en nesten identisk reproduksjon kan kanskje være et alternativ? Det er kunstneren som setter prisene på alt vi formidler.Forespørselen blir sendt til kunstner samme dag. Vi regner 2-3 dager i svartid fra kunstnere.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Størrelse

35×60, 95×60, 140×80, 160×95

Privat/Bedrift

Privatperson, Bedriftskunde